Фотографија на месецот

Доколку сакате да се објави вашата фотографија пратете ја на foto@administracija.mk

Соопштенија

КАТАОГОТ НА РАБОТНИ МЕСТА ВО ЈАВНИОТ СЕКТОР е објавен на официјалната интернет страница на Министерството за информатичко општество и администрација. Последната в

Прочитај повеќе