Нов конкурс на Министерството за образование и наука

02.12.2014

Отворен е нов КОНКУРС за 17 стипендии за државјани на Република Македонија за додипломски или последипломски студии за државните универзитети во Унгарија. Потребните информации можете да ги најдете тука.

Регистрирај се за е-билтен

Добивај ги најновите информации на твојот е-маил